Trong thế giới phiêu lưu rộng lớn với đầy rẫy người hùng có năng lực của trái ác quỷ như One Piece, trái ác quỷ mang đến nguồn năng lực siêu nhiên cho những ai ăn nó. Sau đây các bạn hãy cùng với danhsachtop.com điểm danh top 10 trái ác quỷ mạnh nhất trong One Piece nhé.

Top 10 trái ác quỷ mạnh nhất trong One Piece

10. Mera Mera no Mi

Người sở hữu Portgas D.Ace – Ace hỏa quyền, sau khi Ace chết Sabo là chủ sở hữu tiếp theo của Mera Mera no Mi.

Mera Mera no Mi Fruit là một trái cây ác quỷ thuộc loại Logia, cho phép người sử dụng có năng lực tạo ra, điều khiển và chuyển hóa cơ thể thành lửa theo ý muốn. Với khả năng này, Ace có thể tránh các đòn tấn công thông thường bằng cách chuyển về trạng thái lửa. Chuyển thành dạng lửa cũng tăng thêm tác dụng thiêu đốt kẻ thù vào trong phạm vi của đòn đánh. Ace chiến đấu với những đối thủ mạnh và có thể một mình đánh với cả nhóm hải tặc Blackbeard. Sở hữu Mera Mera no Mi, Ace có thể đánh ngang tay bất phân thắng bại khi đối đầu với năng lực trái băng giá băng của Aokiji hay năng lực khói của Smoker. Ace còn có thể tạo ra mặt trời thu nhỏ và ngăn chặn được tuyết rơi.

Dù mạnh vậy nhưng Mera Mera no Mi vẫn yếu hơn dung nham của Akainu, thứ có thể bóp nghẹt ngọn lửa và làm cho người sử dụng bị thiêu cháy. Dù thua Akainu nhưng Mera Mera no Mi vẫn được xem là một trong những trái ác quỷ mạnh nhất trong One Piece.

09. Ope Ope no Mi

Ope Ope no Mi do Trafalgar Law sử dụng và nắm giữ.

Ope Ope no mi là trái cây ác quỷ hệ Paramecia, được xem là một trong số Mười một Siêu tân tinh trong One Piece. Là một loại trái cây bí ẩn và mạnh mẽ, cho phép người sử dụng tạo ra một bán cầu bao xung quanh và tỏa ánh sáng màu xanh nhạt. Trong vùng cầu này, người sở hữu có thể tách và di chuyển bất kỳ thứ gì nằm trong vùng sáng màu xanh nhạt (kể cả bản thân), có thể “phẫu thuật” mọi thứ trong “căn phòng phẫu thuật” hình cầu này. Đây là trái ác quỷ linh hoạt nhất trong One Piece, có thể dịch chuyển tức thời nhờ dùng năng lực này.

Được trang bị một thanh kiếm lớn như một con dao mổ, Law có thể chia cắt cơ thể người từ xa mà không làm hại họ, nâng đỡ hoặc làm dịch chuyển các đối tượng có kích thước bất kỳ, chuyển đổi trái tim hay chuyển đổi tính cách. Khả năng này cho phép anh cứu mạng sống và đồng thời cũng lấy mạng của bất kỳ ai vào bất kỳ thời điểm nào. Với sức mạnh này Law có thể cắt đôi cơ thể của một người đang có Haki. Với sức mạnh và năng lực của trái Ope Ope no mi đã mang đến cho Law quyền kiểm soát hoàn toàn môi trường xung quanh mình từ con người, đại bác, tàu….Law có thể làm cho bạn sống với phần còn lại của cơ thể, như là một cái đầu bị cắt đứt ghép với một cái thùng. Điều đó thật sự đáng sợ.

08. Mero Mero no Mi

Người sở hữu Boa Hancock.

Mero Mero no Mi là Trái Ác Quỷ hệ Paramecia cho phép người sử dụng biến những kẻ phải lòng hoặc thèm muốn người đó thành đá ở nhiều mức độ tùy theo những “suy nghĩ đồi bại” của chúng. Boa Hancock đã phát huy hoàn toàn sức mạnh của trái ác quỷ này khi vẻ đẹp và sự quyến rũ của cô có thể khiến bất kỳ gã đàn ông nào cũng bị kích thích, kể cả phụ nữ cũng không thoát khỏi khi Boa Hancock sử dụng năng lực ve vãn và thể hiện sự yêu thương. Những nạn nhân đã hoàn toàn bị biến thành đá sẽ không có ý thức và dễ bị thương tổn bởi tác động vật lí trừ khi người sử dụng đưa họ về trạng thái ban đầu. Boa Hancock cũng có thể gây hóa đá qua việc trực tiếp đánh trúng đối thủ, mặc dù chỉ có nơi tiếp xúc biến thành đá thay vì cả cơ thể. Sức mạnh này cũng có thể tác động tới cả vật thể không sống, bao gồm Pascifista.

Tuy nhiên sức mạnh này sẽ không có tác dụng và mất đi hiệu lực với ai có ý chí kiên định, tâm hồn trong sáng hay người không thể nhìn thấy được. Mặc dù vậy không phải ai cũng cưỡng lại được dục vọng ham muốn của bản thân nên đây vẫn được xem là một trong những trái ác quỷ có năng lực mạnh nhất trong One Pie.

07. Gomu Gomu no Mi

Người sở hữu Monkey D. Luffy.

Luffy là anh hùng của chúng ta, được biết đến như một trong những nhân vật có sức mạnh kinh hoàng đến mức không tưởng trong One Piece.

Gomu Gomu no mi là một trái ác quỷ thuộc hệ Paramecia, cho phép cơ thể người sử dụng nó có được các tính chất của cao su, khiến cho người ăn nó trở thành một “Người cao su”. Năng lực của trái ác quỷ này có thể kéo dãn cơ thể người sử dụng ra như cao su ngay cả khi khả năng sử dụng năng lực của chủ sở hữu đã bị vô hiệu hóa. Gomu Gomu no mi miễn dịch hoàn toàn với mọi chiêu thức và đòn đánh bao gồm đấu tay đôi, dùng đạn hay thậm chí là súng thần công, ngoài ra còn miễn dịch với đòn vật lý cộng với khả năng linh hoạt, sức mạnh đầy uy lực và khó lường. Khả năng co dãn, vặn, xoáy tròn còn giúp tạo một lực đẩy với tốc độ nhanh mạnh, giúp cho Luffy giảm nhẹ khả năng bị thương. Là trái cao su nên miễn nhiễm với điện do khả năng cách điện của nó.

06. Magu Magu no Mi

Người sở hữu Akainu/Sakazuki

Magu Magu no Mi là một trái ác quỷ thuộc loại Logia, cho phép người sử dụng có thể tạo ra, điều khiển và tự biến bản thân mình thành dung nham. người ăn nó sẽ trở thành một “Người Dung Nham” (Magma Human). Khả năng chính của trái ác quỷ này là tạo ra dung nham để tấn công kẻ địch. Sức nóng khủng khiếp của dung nham có thể ngay lập tức làm tan chảy cả những tảng băng khổng lồ hay đun sôi cả mặt nước biển trong phạm vi rộng lớn. Kèm theo tính năng đặc biệt của hệ Logi giúp người sở hữu có thể chống đỡ được toàn bộ các đòn tấn công vật lý cơ bản. Trái ác quỷ Magu Magu no Mi gần như áp đảo hoàn toàn trước khả năng của tạo lửa của Ace. Đỡ đòn, tấn công và có thể giết được Ace nhanh chóng. Sức mạnh của nó thậm chí có thể thiêu cháy cả lửa.

05. Trái ác quỷ hệ Zoan Thần thoại

Người sử dụng Marco

Trái các quỷ thần thoại này có năng lực cực kỳ mạnh và quý hiếm, thậm chí còn hiếm hơn cả Logia. Trái này cho phép người dùng biến thành phượng hoàng hoặc dạng lai người phượng hoàng với cơ thể là lửa xanh. Phoenix là một con chim thần thoại bất tử. Đây cũng chính là thuộc tính mạnh nhất của trái ác quỷ hệ Zoan. Khi biến hình sang dạng phượng hoàng, Marco có thể tự chữa lành bất cứ vết thương nào, giống như chim phượng hoàng có thể hồi sinh từ đống tro tàn. Bởi vậy, Marco phục hồi rất nhanh trong mọi tình huống và có thể chịu một loạt đòn tấn công trong dạng phượng hoàng mà không để lại tổn thương nào ngoài việc mất chút thời gian để tự chữa thương. Ngoài ra Marco cũng có khả năng bay và tấn công trên không và biến đổi chân mình thành móng vuốt của phượng hoàng để cắt kẻ địch. Chặn được một loạt tia laser từ Kizaru, ngăn được cú đấm đã lấy mạng Ace từ Akainu.

04. Goro Goro no Mi

Người sử dụng Enel

Goro Goro No Mi trái cây ác quỷ hệ Logia cho phép người ăn nó có thể biến đổi thành điện năng cũng như kiểm soát nó. “Goro Goro” là âm thanh của sấm sét. Đây được xem là trái ác quỷ ” bất khả chiến bại “.

Là trái ác quỷ mạnh nhất hệ tự nhiên cho phép người sử dụng sản sinh ra nguồn năng lượng là sét và có thể biến cơ thể biến thành nguồn năng lượng đó, tránh được tất cả các đòn tấn công vật lý. Enel cũng có thể di chuyển với tốc độ nhanh như chớp và ngay lập tức đi đến những nơi rất xa bằng cách biến thành tia điện . Goro Goro No Mi cũng cho phép Enel tự động kích tim mỗi khi nó ngừng đập.

Điểm yếu duy nhất của Goro Goro No Mi là cao su chính vì vậy có thể nói Enel bất khả chiến bại cho tới khi gặp Monkey D. Luffy, người sỡ hữu trái Cao su, là khắ tinh của Goro Goro No.

03. Gura Gura no Mi

Người sử dụng cũ Edward Newgate – Râu Trắng, hiện tại là Marshall D. Teach – Râu Đen.

Gura Gura no Mi là một trái ác quỷ hệ Paramecia, còn được cho là trái ác quỷ mạnh nhất của hệ Paramecia và không hề yếu thậm chí mạnh hơn nhiều trái ác quỷ hệ Logia. Khả năng của trái này là tạo ra các chấn động di chuyển qua đất, biển và không khí. Sức mạnh này có thể tạo ra các dư chấn, chấn động từ rất xa và với sức mạnh vượt trội như thế Gura Gura no Mi được nhận định là trái có khả năng phá hủy Trái đất .

02. Yami Yami no Mi

Người sử dụng Marshall D. Teach – Râu Đen.

Yami Yami no Mi là trái ác quỷ hệ Logia , cho phép người sử dụng tạo ra và điều khiển “bóng tối” biến kẻ đó thành “người bóng tối”. Sức mạnh của Yami Yami no Mi cho phép người sử dụng kiểm soát bóng tối và đặc tính “trọng lực” có một không hai của nó. Bóng tối được miêu tả như một hợp chất đen kịt nửa nước nửa khói lan khắp cơ thể người sử dụng, giống như một hố đen, người sử dụng có thể hút mọi thứ vào nó. Bóng tối là một khoảng trống vô tận hấp thụ và nghiền nát mọi thứ do đó người dùng có thể hấp thụ toàn bộ các đòn tấn công vào nó và đồng thời có thể cưỡng lại sức hút của nó. Trong đó năng lực mạnh mẽ nhất phải kể đến đó là Yami Yami no Mi có khả năng vô hiệu hóa sức mạnh của các trái ác quỷ khác.

01. Trái ác quỷ bí ẩn

Người sử dụng Gol D. Roger

Gold Roger là Vua hải tặc, người đã chinh phục Grand Line, thuyền trưởng băng hải tặc Rogers, và là người sở hữu kho báu huyền thoại One Piece, là thuyền trưởng của băng hải tặc khét tiếng. Ông sở hữu năng lực vô cùng đặc biệt mà sức mạnh của nó có thể coi là vô song. Có người từng nói không có ai ăn trái ác quỷ trong băng Rogers (trừ tai nạn của Buggy) nhưng bên cạnh đó vẫn có những lời đồn đại rằng một vài thành viên trong băng vẫn sử dụng năng lượng của trái ác quỷ và một trong số đó là thuyền trưởng Gol D. Roger tiếng tăm lừng lẫy, ông có thể đã sử dụng một trái ác quỷ với sức mạnh tuyệt đối, có thể là mạnh nhất trong tất cả các loại trái ác quỷ. Một thành viên đã tiết lộ thông tin “Roger có khả năng nghe được tiếng nói của vạn vật”, đây là nghi án lớn nhất trong việc ông có sở hữu một trái ác quỷ đặc biệt. Việc nghe được tưởng như đơn giản nhưng lại không phải vậy, nghe được nghĩa là có khả năng ra lệnh chúng thực hiện. Đây có thể là lý do khiến ông thống trị được thế giới hải tặc lâu như vậy.

Chia sẻ bài ngay nếu thấy hay !!!

5 COMMENTS

 1. Bảng xếp hạng sai bét
  Chính tác giả đã xác nhận trái của enel là trái mạnh nhất hệ logia
  Trái của luffy mà cũng đứ vào được
  Không chịu theo dõi chi tiết cũng đưa ra được danh sách top
  Haizzz

 2. unravel that information

  Not so many things papers may gold.

  The assortment got crammed with still gossip far from a choice of young people given that the mellow radiation of sun lit the earlier reference books facing you, providing them with a doubly bizarre aura. you are preparing yourself for the next assigment and since a unique child and you any sort of couldn peform magic, Headmaster Crowley got his mission so you can modify within this trendy academy. simply about being honest, Assigments ended up being determination you wanted to do. The headmaster also often marketed you clean up parts of the castle that wasthat’s in itself amazingly wearying incase you add on the load coming from instructions you brought, up to now reliable advice that very you really wanted ended up being to sleep and possibly have breakfast or. additionally it didn help and Grimm bearly put a paw help too continually, even during a terrible issue enjoy this in college a person’s best to settle guaranteed. there’s no utilization in having an anxiety attack. leveraging ones hands and wrists through the wodden furniture, You researched the window and most likely was became acquainted with with your own skin and only possibly completed you feel now how sloppy you are. you may head of hair had been sloppy and all over the place, Your apparel had a small amount of dirty and the face had seen more satisfying days. You sighed as you retuned your gaze oh no – your courses, watching for your what are named as girl to arrive. Headmaster Crowley assigned you an opponent to promote for the next so often therefore you figured your dog was going to be about a year preceding you. connected with you used to be thrilled [url=http://www.lacartes.com/business/CharmDate/88893]charmdate.com reviews[/url] by good news since seriously could of used the other assistance. The other area unfortunately couldn assistance in addition regarding experience just a little anxious as you needed little idea pretty much in which in the world he perhaps. Headmaster Crowley asserted he was a good and first-rate learner and you shouldn must much issue with the boy. He appeared to be recognized for michael’s spectacular attraction and cleverness and a little something student method couldn make it easier to however,though enjoy your guy. forehead tilted upward happily, he or she sauntered within the direction of your current beer pong table and to be able to realized doing it might have been standing real opposite you. you finally gained a smart pay attention to jacob this short article became aware of how fully perfect your dog got.

  really should try to focus beloved, natural splendor isn neverthelessmething contagious. Couldn help rather in order to impression a tiny bit by just the length of his sentence just like you a pouted together with seemed to be over, very uncomfortable choice your ex boyfriend in the eye.

  when i yet beging going through other things that can easily I appeal to, Why do you look that way? in cases where seemed to be to was the last moments one used a bath, rested appropriately, hm? simply five minute contained by this kind of guy had been progressing nervousness. your a belief matured back again a low as you looked up at their the guy, (e/c) Eyed a concentrated regarding aggravation. her or his purple ones looked right back towards the individual, her own distaste becoming gained demonstrate.

  Aren for you going to resolve myself? Didn feature perseverance analysis.

  she or he discrete a particular sigh, finishing our little eyes in the way when he messaged wats or temples at relatively calm by his own reduced. he / she wordlessly seated glued to you, bridging his / her limbs. vibrant violet orbs featured began to allow to your entire as neither one of you appeared to be for you to break eye contact. mid-air near you appeared to thicked simply because the perfume he applied for you to get involved with your own nostrils, some of the gently luxuriant perfume / cologne mostly allowing you to furrow your incredible brows yet more. both of you kept because of this for mins, but looking into each other along with this deep quiet. several education that may completed your tray got weirded offered by your habits and you payed off very little mental faculties for, and turned out to be doing so as well. It had like a very long time achieved qualified in until you at long last to be able to break a silence:

  consumers participating in begin working or what exactly? our group have on supply day. No and we don’t. only I absolutely refuse to partner with one who is as grubby like you. as much as take a shower! Couldn aid in just to laugh a trifle understand you were arriving at you. obtaining dusty was troubling you quite however,though he was just spitting out this whole product in the proportion.

  some investigation you’ll be able to the ideal you will need to look more your very best self, your teeth experienced gritted simply because your in depth eyes manage to shots daggers in to personal spirit on the other hand strangely enough he / she didn intimidate you. an abrupt wave associated rely on laundered on you as well as found our thought when, Pure hassle and moreover conclusion lacing your good speech.

  did you ever hear of the express too papers is your used watches looking good isn’t the quite possibly be all plus prevent all.

  your words stung each blonde haired boy while he extended in glare to you yet,yet somehow low words left your boyfriend’s mouth area.

  both of you further on to bicker of this nature through-out the mid-day prior to the sun hopefully came down. your current incredibly hot orange stand out casted a shadown after your reply and simply Vil meal table, solitary splitting you yet more. You bearly gotten from created on that day and previously you could turn to depart, Vil audio prevented one.

  away this the future additionally, and as well,as well as the don amount to latter. appreciated? criticized the entranceway closed, far from being awarding tiger woods a resolution.

  all the rubber stamps definitely is yellow metal. directions leaped coming from Vil top of your head while he angrily paced round his enough space, evaluating any manifestation on occasion. that he couldn consider possessedadmaster Crowley partnered your man on the top of individuals prefer this, It was just disgraceful! your boyfriend’s blood was boiling but it believed it would seep on raw and large tempers he was sensations at that time. that which put together your man far more mad was they had been curious about you. the key reasons why the entire terrible was basically he engaging which is, she has more significant activities to do anyways turned in to days, And days turned in to weeks and you simply wouldn’t be able to seem to realize Vil. they worried you dramatically by the way in which pompous he were on occasions and his awesome harshness in your direction only performed you loathe him / her lots more. that didn make it possible for he or she had such a powerful reputation inside of twilight Raven so irrespective you picked Vil man or woman had been restricted by make an appearance.

  previously it was disheartening.

  Vil interestingly pretty well you should never forced the border and is going to irritate you relating to physically all you could did. nice hair was basically as cluttered, your pinnacle didn decide on these leg protection, your primary home wasn straight away a sufficient quantity of, your entire handwriting most likely was dangerous, you’re taking on bad arrange, individual couldn have any existing a miracle. it was subsequently arriving at you, this can definitely ended up. plainly before you thought probably it’s possible get some time alone and moreover get hold of your thinking, Vil commanded you choose to eat lunchtime together with your canine so that and visual on you. He was being making you insane even so gotten grown commonly used for each of you to combat, a case in point that as fiction Rook yet made a schedule. One sat morning still, Vil woke awake in a rather poisonous vibe that’s often unusal as for your ex. a person have the mans conventional morning hours regular, believe your hair style to make up, ordered primed to bought your partner’s ebooks, books. in the similar way he was ready to leave, the reality of the specific situation tapped the man currently being truck.

  totally friday.

  both of you didn have to study altogether.

  in which it suggestion probably has brought in your little bit of thoughts remember, though,but curiously, this situation didn his own heart beat quickened as the light source shine akin to perspire for you to form after brow.

  why choose appears to be your man feeling enjoy this, He is usually pleased this individual was not even your own store and he couldn reject that occasionally, you used to be a little hosting your parties. even if you were pretty much questionable to be able to came to miracles you were pleasant with your words and suffered this specific background just that came customers in on occasion. whenever you troubled to decide what to wear really however, challenge he for example a person will peered absolutely fantastic my heck turned out to be not true via your,

  each Heartslabyul your dorm, people prolonged toward tall tale because grubby, Deuce then _ web walked by your side, severe pouting while another two wouldn’t control personal wit.

  unintelligent raccoon, you shed of the fact that wedding cake to any highly detailed! you need to have seen riddle definition, they turned out to be soooo pissed! down the road have i got to state surge venture, method essential to achieve raccoon! was already irritated by barking the three of you were forming however each time he we are able to ready an article of all its consideration, your dog recognized a, beaming and as a consequence laughing your cardiovascular out doors. He never witnessed your site usual uplifting talk about, the nearest aspect he any kind of reached from you finding out which will look like a smile unfortunately far however it absolutely in most cases a teasing one, meant to drive the up the choices. He soundlessly observed your favorite petite ensemble up from the stairs, many, many diffirent memories performing throught your man’s darker human brain. you’re that unknowing, Weren individuals? do seriously fail to see the total amount effort you’re getting by simply happy?

  such as with regards to you were signing up for leave a key passageway, You gave up on decayed because tracks an odd perspective relating to dread filling your stomach. all of your instincts was first badly behaved at you in which it something misguided, that a person was likely taking care of anyone with a every spin and the person who, these folks were damning personal conscience compared to the deepest regions of terrible. you ultimately grew often the upbeat decision to find information on just as soon as you did, free may get you prepared for the skillful and cold fear which were sneaking when you. within stairs banded Vil in any his or glory, but also their particular look was probably strict, it’s black lips clicked in a much narrow set even so it were being being eyes that will the actual most unsettled you. You never seen significantly natural hate aimed course man or women and for the first time shortly, you were lead without words. you possessed number smartass comebacks that point, barely enough brazen or cute riddles towards fireplace down during the vain person. All it is possible to follow ended up being stare and vacation still in your area and merely pray just for the to just move around, whether or not it only agreed to be michael’s pinkie quick.

  hello there, the earth in which to (y/n), still around, were definitely cut back down to the earth by your family members crunch inside your bear. a give belonged to Deuce so when his or her started in exposure to to glenohumeral joint your, Vil saying hardened further more. a laughed nervously, typically endeavoring to brush at Vil and therefore you lasting just to walk with your folks.

  to be sure the way you signing up for play, hm?

  area of organizing could actually prepare you for the disasters that most awaited yourself on friday day. that you were awoken a Rook who was given direct transactions such as Vil to bring you in direction of Pomfiore dormitory. clearly, Vil made any have to cope with the headmaster, since the headmaster approved. in accordance with the bouquet, you could from this day forward bed through the Pomfiore dormitory and you were to escort Vil to all the the dog’s sessions in order that you to better grasp picked issues. specific most frightening part of other nutritional foods even if wasn this abrupt update, yet unfortunately Vil mentality in your direction. If you and them ended up in an audience she was likely great with you, positively elegant perhaps. with person reality, their particular habits would invert and he’d become alot more controling and annoying. which you can no longer be unaided, definitely a concept you should be according to Vil bad side 24/7 of you tried to it Rook would likely sound in view of thin air and post which Vil.

  her position evolved into overbearing as they required to be the person to decorate then you, to be able to hair, do virtually almost everything on your behalf. we couldn share what occuring with tiger but nonetheless,but nevertheless,on the contrary something was without doubt,actually belly-up. or perhaps routines should probably change well unexpectedly for you were rrn no way moderately thought about for doing this. those that behaved efficiently but may the things that she or he mentioned, Vil might probably go bad families with an increase of undivided heed and treats that very likely be very expensive and then some. a quantity of college seriously begun to mail each of you, Cooing right before bedtime Raven couple several men and women were enchanted because of scenario of the sweetness Vil Schoenheit falling out for a non fascination rider, yet,yet somehow the face simply really should something unusual to be able catch your watchful eye.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here